Ablak- és felülettisztítók

NILAN folyékony ablaktisztító: Nagymértékű illatanyag tartalmának köszönhetően friss, kellemes illatot eredményez. A NILAN ablaktisztító 750 ml-es kiszerelése késztermék, hígítani nem szükséges. A flakonra szerelhető szórófej segítségével permetezze a felületre, majd törölje át ablaktörlő kendővel vagy nedves ruhával. Ablaklehúzó használatával gyorsabb, könnyebb, eredményesebb és gazdaságosabb az üvegtisztítás. Monitorok, képernyők tisztításakor a ruhára permetezze.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

NILAN BIZTONSÁGI ADATLAP

ELEGANT folyékony bútortisztító: Többféle felületaktív- és segédanyag együttes hatása biztosítja termékünk egyszerű kezelhetőségét és hatékonyságát. Az ELEGANT bútortisztító használata rendkívül egyszerű, gyorsan és teljesen foltmentesen szárad. A termék illatanyag-tartalma garantálja, hogy alkalmazás közben, majd az adott helyiségben a későbbiekben is kellemes illatot biztosít.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

ELEGANT BIZTONSÁGI ADATLAP

DURAN folyékony szőnyeg- és kárpittisztító: Polimer alapú összetételével rendkívül magas szinten távolítja el a szőnyegen, kárpiton, valamint egyéb szöveten előforduló szennyeződéseket. Antisztatizáló hatású, a tisztítás után gyors száradás várható. Eltávolítja a normál napi szennyeződéseket, töményen a kávé, bor, olaj, sár, vér, gyümölcs stb. foltokat. Gépi tisztításra is kiválóan alkalmas. 20% hatóanyag tartalom

Adagolás: gépi tisztítás – 40 liter vízhez 20 ml
                   kézi tisztítás – 10 liter vízhez 20–50 ml

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

DURAN BIZTONSÁGI ADATLAP

MENTACLEAN szőnyeg- és kárpittisztító: Szőnyegre vagy kárpitra dörzsölve aktív habot képezünk. Az aktív tenzideknek köszönhetően kiemeli a szálak mélyéről a szennyeződéseket, friss illata kellemes környezetet hagy maga után.  30% hatóanyag tartalom.

Adagolás: 10 liter vízhez 1 dl

Kiszerelés: 1 liter

MENTACLEAN BIZTONSÁGI ADATLAP

INOXID rozsdamentes acélápoló: Mindennemű bútorfelület, acél, inox-felület tisztitására, ápolására javasolt. Hatóanyag tartalom 20%. Használat során védőréteget képez a kezelt felületen, megkönnyítve ezzel a felület tisztántartását és kellemes fényt ad a bútornak, inox felületeknek.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter

INOXID BIZTONSÁGI ADATLAP