Kézfertőtlenítés

MANOSEPT higiénés kézfertőtlenítő A MANOSEPT hígítást és öblítést nem igénylő, bőrfelületen közvetlenül használható folyadék. Gyorsan és hatékonyan fertőtlenít. Csökkenti a fertőzéses megbetegedések kialakulásának kockázatát. Alkalmazása egyszerű és biztonságos, így használata javasolt otthoni körülmények között, valamint Iskolákban, intézményekben. BAKTERICID, FUNGICID, VIRUCID hatású.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 500ml, 5 liter

MANOSEPT BIZTONSÁGI ADATLAP

KLINIKO-SEPT FERTŐTLENÍTŐ KÉZTISZTÍTÓ

Tisztít, fertőtlenít
A napi átlagszennyeződések eltávolítását bőrkímélő felületaktív anyagokkal végzi. Ápoló komponensei a “kórházi kezek” igénybevételéhez lettek igazítva. Kifogástalan fertőtlenítő hatását szinte észrevétlenül fejti ki, mintha csak egy normál folyékony szappant használnánk.
Gyors fertőtlenítő hatás (30 mp)
A tudomány mai állása szerinti legrövidebb idő alatt végzi el a kézfertőtlenítést.
Baktericid (MRSA), yeasticid, virucid (HBV/HIV)
A HACCP-ben előírt baktériumölő és élesztőgomba ölő hatáson felül (MRSA) és vírusölő hatással rendelkezik, ezzel alkalmassá téve magát az egészségügyi / kórházi használatra.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 500ml, 5 liter

KLINIKO-SEPT BIZTONSÁGI ADATLAP

BELIMA folyékony fertőtlenítő kéztisztító: Bőrkímélő alapanyagok és fertőtlenítő segédanyagok felhasználásával készült. Sűrű összetételének köszönhetően folyékonyszappan-adagolókban is alkalmazható. A termék zsírvisszatápláló adalékot is tartalmaz, ezáltal nem szárítja a kézbőrt. Antimikrobiális spektrum: baktericid, MRSA, fungicid.

 Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 500ml, 5 liter

BELIMA BIZTONSÁGI ADATLAP