Gépi mosogatószerek, öblítők

MAXIMUM fertőtlenítő gépi mosogatószer: Használata csillogó edényzetet eredményez. Intenzív zsíroldás habzás nélkül, magas arányú vízlágyító adalékot tartalmaz. Hatóanyag tartalom 40%.

Adagolás: 15 ml

Kiszerelés: 5 liter, 22 liter

MAXIMUM BIZTONSÁGI ADATLAP

TRIMUM gépi öblítőszer: Alkalmazásával nem képződnek foltok és cseppmaradványok az edényeken, poharakon. Tökéletes öblítést biztosít. Hatóanyag tartalom 25%. Citromsavas összetevővel, mely megakadályozza a poharakon a vízkőképződést. A MAXIMUM gépi mosogatószerhez.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 5 liter, 22 liter

TRIMUM BIZTONSÁGI ADATLAP

HELLER gépi mosogatószer:  klórtartalmú gépi mosogatószer kiemelkedően magas klórtartalommal rendelkezik. A termékben levő fehérjeoldó fő alkotóelemek könnyedén távolítják el az étel- és italmaradványokat, emellett az aktív klór biztosítja az edények teljes higiénikusságát. A termék a lehetséges legmagasabb arányú vízlágyító adalékot tartalmazza, ezáltal a tányérokon, edényeken, poharakon, evőeszközökön nem képződnek cseppmaradványok, foltok. Hatóanyag tartalom 45%

Adagolás: 15 ml

Kiszerelés: 5 liter, 20 liter

HELLER BIZTONSÁGI ADATLAP

ROLLER gépi öblítőszer: ROLLER gépi edényöblítőszer közömbösíti a lúgos gépi mosogatószerek által okozott pH-érték eltérést, valamint eltávolítja az esetleges ételmaradványokat. Termékünk a lehetséges legmagasabb arányú vízlágyító adalékot tartalmazza, ezáltal a tányérokon, edényeken nem képződnek foltok, cseppmaradványok. Hatóanyag tartalom 20%. A HELLER gépi mosogatószerhez.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 5 liter, 20 liter

ROLLER BIZTONSÁGI ADATLAP

CIVIS gépi mosogatószer: Lágy vízhez (max. 5 nK°). Kombinált mosogatószer (folyékony) Bactericid, fungicid Gyors fertőtlenítő hatás (5 perc). Kemény víznél is hatékony fertőtlenítés. Nagyon erős tisztító hatás. Foszfátmentes

Adagolás: 15 ml

Kiszerelés: 5 liter, 22 liter

CIVIS GÉPI MOSOGATÓSZER BIZTONSÁGI ADATLAP

CIVIS gépi öblítőszer: Lágy és közepesen kemény vízhez. Elősegíti a fertőtlenítést, gyors és cseppmentes száradást biztosít. Késlelteti a bojler vízkövesedését, eltávolítja a mosogatószer maradványokat. Foszfátmentes.

Adagolás: 5ml

Kiszerelés: 5 liter

CIVIS GÉPI ÖBLÍTŐSZER BIZTONSÁGI ADATLAP