Gépi mosogatószerek, öblítők

MAXIMUM fertőtlenítő gépi mosogatószer: Használata csillogó edényzetet eredményez. Intenzív zsíroldás habzás nélkül, magas arányú vízlágyító adalékot tartalmaz. Hatóanyag tartalom 40%.

Adagolás: 15 ml

Kiszerelés: 5 liter, 22 liter

MAXIMUM BIZTONSÁGI ADATLAP

TRIMUM gépi öblítőszer: Alkalmazásával nem képződnek foltok és cseppmaradványok az edényeken, poharakon. Tökéletes öblítést biztosít. Hatóanyag tartalom 25%. Citromsavas összetevővel, mely megakadályozza a poharakon a vízkőképződést. A MAXIMUM gépi mosogatószerhez.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 5 liter, 22 liter

TRIMUM BIZTONSÁGI ADATLAP

HELLERPLUS fertőtlenítő gépi mosogatószer:  klórtartalmú gépi mosogatószer kiemelkedően magas klórtartalommal rendelkezik. A termékben levő fehérjeoldó fő alkotóelemek könnyedén távolítják el az étel- és italmaradványokat, emellett az aktív klór biztosítja az edények teljes higiénikusságát. A termék a lehetséges legmagasabb arányú vízlágyító adalékot tartalmazza, ezáltal a tányérokon, edényeken, poharakon, evőeszközökön nem képződnek cseppmaradványok, foltok. Hatóanyag tartalom 45%

Adagolás: 15 ml

Kiszerelés: 5 liter, 20 liter

HELLERPLUS BIZTONSÁGI ADATLAP

ROLLER gépi öblítőszer: ROLLER gépi edényöblítőszer közömbösíti a lúgos gépi mosogatószerek által okozott pH-érték eltérést, valamint eltávolítja az esetleges ételmaradványokat. Termékünk a lehetséges legmagasabb arányú vízlágyító adalékot tartalmazza, ezáltal a tányérokon, edényeken nem képződnek foltok, cseppmaradványok. Hatóanyag tartalom 20%. A HELLERPLUS gépi mosogatószerhez.

Adagolás: 5 ml

Kiszerelés: 5 liter, 20 liter

ROLLER BIZTONSÁGI ADATLAP