Zsíroldók, súrolók, lefolyótisztítók

KATI GRILL hideg zsíroldó: Magyarországon egyedülálló hatóanyag-tartalmával kiemelkedő hatású nagyüzemi zsíroldószer. A termék összetevői között olyan felületaktív hatóanyag is szerepel, melynek segítségével a fő alkotóelem rátapad a felületre, ezáltal az 1-2 perces hatásideje alatt folyamatosan fejti ki hatását. Eltávolítja az elszíneződéseket, leégett, lerakódott, zsíros, olajos szennyeződéseket egyaránt.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

KATI GRILL BIZTONSÁGI ADATLAP

CIVIS EXTRA hideg zsíroldó: Magyarországon egyedülálló hatóanyag-tartalmával kiemelkedő hatású nagyüzemi zsíroldószer. A termék összetevői között olyan felületaktív hatóanyag is szerepel, melynek segítségével a fő alkotóelem rátapad a felületre, ezáltal a CIVIS EXTRA hideg zsíroló az 1-2 perces hatásideje alatt folyamatosan fejti ki hatását. Eltávolítja az elszíneződéseket, leégett, lerakódott, zsíros, olajos szennyeződéseket egyaránt.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

CIVIS EXTRA BIZTONSÁGI ADATLAP

OWEN folyékony hidegzsíroldó: mindennemű felületen erősen zsíros, olajos szennyeződések eltávolítására alkalmas, négyszeres koncentrátum. 50% hatóanyag tartalom. Kiválóan távolítja el a padlózat fugái közti zsíros szennyeződéseket.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

OWEN BIZTONSÁGI ADATLAP

GEOXID alumíniumbarát hideg zsíroldó: Alumínium felületek zsíros és olajos szennyeződéseinek eltávolítására. Nem bántja az érzékeny felületeket. 35% hatóanyag tartalom. Vízbázisú, így a szennyeződésnek megfelelően hígítható.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

GEOXID BIZTONSÁGI ADATLAP

DON folyékony súrolószer: Fekete mosogatásnál az edényzet tisztítására, odaégett, zsíros, olajos szennyeződések eltávolítására. Tűzhelyek, vizesblokkok, kádak, mosdók kíméletes és karcmentes tisztítására.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter

DON BIZTONSÁGI ADATLAP

SEVEN folyékony súrolószer:Természetes és bőrkímélő alapanyagok felhasználásával fejlesztett kiemelkedő hatású súrolószer. A termék felületaktív anyagok keverékét is tartalmazza, ezért kiemelkedő felülettisztító, valamint zsír- és olajoldó hatással rendelkezik. Finom por alapú összetételével hatékonyan és karcmentesen tisztít. A hagyományos súrolószerekhez képest jelentősen sűrűbb összetétele garantálja a gazdaságos felhasználást.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter

SEVEN BIZTONSÁGI ADATLAP

CIVIS lefolyó tisztító, duguláselhárító: A termék összetevői között olyan hatóanyag is szerepel, melynek segítségével a fő alkotóelem rátapad a csövek belsejére, ezáltal hosszú ideig minden vízlefolyáskor folyamatosan karbantartja a lefolyórendszert. Szagtalanító hatása mellett lebontja még a szőr-, haj-, szappan-, valamint egyéb szerves maradványokat is, ezáltal nem csak élelmiszeripari területeken, hanem fodrászüzletekben is javasoljuk alkalmazását. A termék fajsúlya nehezebb a víz fajsúlyánál, ezért dugulás esetén is kiválóan alkalmazható.

Adagolás: 2-3 dl/ lefolyó

Kiszerelés: 1 liter

CIVIS LEFOLYÓ TISZTÍTÓ BIZTONSÁGI ADATLAP