Vízkőoldók, szaniter tisztítók

DOPAL folyékony vízkőeltávolító: Kiemelkedő foszforsav tartalmú azonnali hatású vízkőeltávolító. Termékünk felületaktív hatóanyagai segítségével felülettisztító hatással is rendelkezik. A DOPAL vízkőeltávolító segédanyagai permetezéskor elősegítik a termék szétterülését és megtapadását a felületen, ezáltal a vízkőoldás is jelentősen hatékonyabb. 36% Hatóanyag tartalom.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

DOPAL BIZTONSÁGI ADATLAP

SOROX folyékony savas tisztítószer: Rendkívül magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, ezáltal az erősebb szennyeződések eltávolítására is alkalmazható. Termékünk tökéletes megoldás a HACCP rendszer egyik követelményének, mivel használatával a szaniterhelyiségek és kellékek teljes körű tisztítása könnyen és egyszerűen elérhető. Felületaktív hatóanyagai a maradéktalan felülettisztítást, nagyhatású foszforsav tartalma a régebbi lerakódott szennyeződések, erős vízkövesedés eltávolítását, segédanyagai a felület gyors és egyenletes száradását biztosítja. 65% hatóanyag tartalom.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

SOROX BIZTONSÁGI ADATLAP

VEXAGEL zselés vízkőoldó: vízkő, húgykő eltávolítására alkalmas, ötszörös koncentrátum. 35% foszforsavas hatóanyag tartalom. Hatékonyan távolítja el a kemény víz okozta elszíneződéseket a wc-ben, fürdőkben, csaptelepekről és a folyosó és az otthon padlózatán egyaránt. Zselés állaga miatt, a függőleges felületeken hatékonyabban tapad meg és fejti ki hatását.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

VEXAGEL BIZTONSÁGI ADATLAP

DIRECT folyékony szaniterfertőtlenítő tisztítószer: használatával a szaniterhelyiségek és kellékek tisztítása valamint fertőtlenítése könnyen és egyszerűen elérhető. Felületaktív hatóanyagai a teljes körű felülettisztítást, foszforsav tartalma a rövid idő alatt (1–30 nap) keletkezett vízkő eltávolítását, segédanyagai a felület gyors és egyenletes száradását biztosítja. Fertőtlenítő hatása a baktériumok és gombák teljes körű eltávolítását, illatanyag-tartalma a hosszantartó kellemes közérzetet és környezetet eredményezik.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter, 20 liter

DIRECT BIZTONSÁGI ADATLAP

DODACID szaniterfertőtlenítő szer: Napi vízkövet old, tisztít, illatosít, fertőtlenít. Ezzel az egy termékkel minden vizes helyiség fertőtlenítő tisztítását el lehet végezni anélkül, hogy más egyéb terméket is felhasználnánk. Minden felületen cseppmentesen szárad. Krómozott felületek tisztítására is alkalmazható. 25% hatóanyag tartalom

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter, 10 liter      

DODACID BIZTONSÁGI ADATLAP