Vízkőoldók, szaniter tisztítók

DOPAL folyékony vízkőeltávolító: Kiemelkedő foszforsav tartalmú azonnali hatású vízkőeltávolító. Termékünk felületaktív hatóanyagai segítségével felülettisztító hatással is rendelkezik. A DOPAL vízkőeltávolító segédanyagai permetezéskor elősegítik a termék szétterülését és megtapadását a felületen, ezáltal a vízkőoldás is jelentősen hatékonyabb. 36% Hatóanyag tartalom.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter

DOPAL BIZTONSÁGI ADATLAP

SOROX folyékony savas tisztítószer: Rendkívül magas hatóanyag-tartalommal rendelkezik, ezáltal az erősebb szennyeződések eltávolítására is alkalmazható. Termékünk tökéletes megoldás a HACCP rendszer egyik követelményének, mivel használatával a szaniterhelyiségek és kellékek teljes körű tisztítása könnyen és egyszerűen elérhető. Felületaktív hatóanyagai a maradéktalan felülettisztítást, nagyhatású foszforsav tartalma a régebbi lerakódott szennyeződések, erős vízkövesedés eltávolítását, segédanyagai a felület gyors és egyenletes száradását biztosítja. 65% hatóanyag tartalom.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 1 liter, 5 liter

SOROX BIZTONSÁGI ADATLAP

DIRECT folyékony szaniterfertőtlenítő tisztítószer: használatával a szaniterhelyiségek és kellékek tisztítása valamint fertőtlenítése könnyen és egyszerűen elérhető. Felületaktív hatóanyagai a teljes körű felülettisztítást, foszforsav tartalma a rövid idő alatt (1–30 nap) keletkezett vízkő eltávolítását, segédanyagai a felület gyors és egyenletes száradását biztosítja. Fertőtlenítő hatása a baktériumok és gombák teljes körű eltávolítását, illatanyag-tartalma a hosszantartó kellemes közérzetet és környezetet eredményezik.

Adagolás: Felhasználásra kész termék

Kiszerelés: 750ml, 5 liter, 20 liter

DIRECT BIZTONSÁGI ADATLAP